Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

Урядовий портал

Засідання Колегії Управління з питань фізичної культури та спорту

Переглядів: 1251
14.12.2018 - 15:56

13.12.2018 відбулося чергове засідання колегії Управління з питань фізичної культури та спорту, на якому обговорювалися подальші шляхи розвитку, ключові орієнтири, пріоритетні напрямки і завдання  що стоять перед фізкультурно-спортивної громадськістю міста.

Порядок денний: 1. Про виконання Комплексної програми розвитку сфери фізичної культури і спорту на території Бахмутської міської ради на 2017-2021 роки.

2. Про стан роботи міського центру «Спорт для всіх» (аналіз ефективності  роботи центру).

3. Про затвердження єдиного календаря спортивно-масових заходів Управління з питань фізичної культури та спорту на 2019 рік. (забезпечення умов розвитку перспективних для міста видів спорту)

4. Про підсумки роботи КДЮСШ №1 за 2017-2018 навчальний рік (аналіз ефективності роботи і створення сучасних умов для самореалізації особистості і зростанні спортивних результатів в спорті вищих досягнень)

5. Обговорення та затвердження списку кандидатів на отримання стипендій Бахмутської міської ради на 2019 рік.

На колегії виступали: начальник Управління Лис В.М., головний тренер Федерації легкої атлетики та тренер-викладач ДВУОР Серорез Т.Б., директор спортивної школи Скирда І.В, головній спеціаліст Управління  Радіонова Н.С., спеціаліст міського центру «Спорт для всіх» Войцеховський М.М. - які підвели підсумки виконаної за 2018 рік, роботи. Начальник Управління Лис В.М ознайомив присутніх з новими напрямками роботи Управління на 2019 р і к., списком спортсменів кандидатів на отримання стипендій Бахмутської міської ради на 2019 р, які виплачуються  провідним спортсменам міста за значні досягнення, з метою підтримки та стимулювання розвитку спорту в м. Бахмут.

Члени Колегії одноголосно підтримали нові орієнтири роботи Управління і його структурних підрозділів, затвердили список спортсменів та  розмір стипендії в межах асигнувань, передбачених в кошторису доходів  та видатків Управління на 2019 рік, з урахуванням річного рейтингу спортивних досягнень спортсменів за 2018 рік в олімпійських, неолімпійських та Паралімпійських видах спорту. Затвердили Календарний план спортивно-масових заходів Управління з питань фізичної культури та спорту на 2019 рік, який включає 137 змагань з різних видів спорту, з метою забезпечення умов розвитку перспективних для міста видів спорту.

Засідання Колегії Управління з питань фізичної культури та спортуЗасідання Колегії Управління з питань фізичної культури та спортуЗасідання Колегії Управління з питань фізичної культури та спорту