Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 68 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Засідання спостережної комісії виконкому Артемівської міської ради

Переглядів: 7419
26.12.2011 - 12:24

22 грудня  2011 року під головуванням   голови спостережної комісії Коліно Миколи Єгоровича відбулося  засідання спостережної комісії виконкому Артемівської міської ради.

Під час засідання були розглянуті питання:

  • Про проблемні питання та стан виконання на території Артемівської міської ради міжвідомчого наказу від 04.10.2010 № 834/365/474/304/3466 «Про затвердження Порядку взаємодії закладів охорони здоров’я, установ виконання покарань і слідчих ізоляторів, територіальних органів внутрішніх справ, органів праці та соціального захисту населення,центрів занятості, центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо ведення випадку туберкульозу при звільненні хворих на туберкульоз із установ виконання покарань, слідчих ізоляторів та продовження лікування в спеціальних закладах охорони здоров’я.

На засіданні з інформацією виступила головний лікар міського протитуберкульозного диспансеру – Романченко Валентина Григорівна. Яка відзначила, що  на територію Артемівської міської ради за 12 місяців поточного року  прибуло 7 осіб, які хворі на туберкульоз. Всі хворі взяті на диспансерний облік та проходять контрольоване лікування за місцем проживання.

Також розглянуто питання щодо покращення взаємодії міського протитуберкульозного диспансеру, координаційної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу на території Артемівської міської ради та Артемівського МВ (з обслуговування м. Артемівська та Артемівського району) ГУ МВС України у Донецькій області.

Крім того членами  комісії було розглянуто 2 подання адміністрації Артемівського слідчого ізолятора  Управління державної пенітенціарної служби України  в Донецькій області, щодо умовно-дострокового звільнення засуджених від покарання.

Секретар спостережної комісії  Ф.Г. Зозуля

Останні статті на сайті