Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 144 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Літературна зустріч із Сашком Дерманським та Діаною Мельниковою в міській бібліотеці для дітей

Переглядів: 2381
22.02.2019 - 11:26

21 лютого 2019 року в міській бібліотеці для дітей пройшла літературна зустріч із сучасними українськими письменниками – Сашком Дерманським та Діаною Мельниковою. Зустріч стала можливою завдяки проекту «Схід читає», коли письменники їдуть до бібліотек Східної України. Партнером заходу виступили благодійний фонд Сергія Жадана, Український інститут книги, Міжнародний фонд «Відродження» та багато українських видавництв.

Присутні на заході були учні шкіл м. Соледар, зі школи № 5, бібліотекарі шкільних бібліотек, а також багато наших читачів. Атмосфера затишку, любові до читання, позитиву панувала в бібліотеці. Діана Мельникова розповіла присутнім, що надихнуло її на створення книги «Розбишацький детектив». З інтересом діти слухали витримки з книги, грали в інтерактивні ігри, ставили питання, дякували письменниці за цікаві розповіді, бажали творчих звершень.

Справжній фурор у залі зробив виступ відомого письменника Сашка Дерманського. Його книги наразі є дуже популярними серед дітей, а деякі входять і до списку шкільної програми. Виступ розпочався весело із читання гумористичних віршиків. Автор жартував, зображуючи при цьому різні емоції героїв. Діти сміялися і ставили багато запитань. Сашко Дерманський розповів про свій творчий шлях, як він почав писати, що його надихає і розповів декілька віршів, які тільки-но готуються до друку.

Заключною частиною заходу стали подарунки та автограф-сесія. Завдяки проекту «Схід читає» дитячій бібліотеці подарували нові дитячі книжки.

21 лютого 2019 року в міській бібліотеці для дітей пройшла літературна зустріч із сучасними українськими письменниками – Сашком Дерманським та Діаною Мельниковою. 21 лютого 2019 року в міській бібліотеці для дітей пройшла літературна зустріч із сучасними українськими письменниками – Сашком Дерманським та Діаною Мельниковою. 21 лютого 2019 року в міській бібліотеці для дітей пройшла літературна зустріч із сучасними українськими письменниками – Сашком Дерманським та Діаною Мельниковою. 21 лютого 2019 року в міській бібліотеці для дітей пройшла літературна зустріч із сучасними українськими письменниками – Сашком Дерманським та Діаною Мельниковою. 21 лютого 2019 року в міській бібліотеці для дітей пройшла літературна зустріч із сучасними українськими письменниками – Сашком Дерманським та Діаною Мельниковою.

Останні статті на сайті