Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Переможці чемпіонату Донецької області з важкої атлетики

Переглядів: 1215
20.03.2019 - 08:42

16 березня у м. Краматорську пройшли обласні змагання з важкої атлетики в рамках ХІV спортивних ігор ветеранів спорту Донецької області. Команда м. Бахмута протягом багатьох років стає чемпіоном області і в цей раз підтвердила своє лідерство перемогою всіх учасників команди.

Чемпіонами у своїх вікових категоріях стали: Анатолій Баранов, Юрій Папучій, Володимир Канделюк, Ігор Фоменко та Лідія Алексєєва. На другому місці команда Покровська, третє у важкоатлетів Добропілля.

Вітаємо наших спортсменів які довели, що в будь-якому віці можна залишатися сильним, активним, успішнім. Здоровий спосіб життя, оптимальні фізичні навантаження и позитивний життєвий настрій - запорука активного довголіття. Бажаємо команді Бахмута перемоги на всеукраїнських змаганнях!

16 березня у м. Краматорську пройшли обласні змагання з важкої атлетики в рамках ХІV спортивних ігор ветеранів спорту Донецької області. Команда м. Бахмута протягом багатьох років стає чемпіоном області16 березня у м. Краматорську пройшли обласні змагання з важкої атлетики в рамках ХІV спортивних ігор ветеранів спорту Донецької області. Команда м. Бахмута протягом багатьох років стає чемпіоном області16 березня у м. Краматорську пройшли обласні змагання з важкої атлетики в рамках ХІV спортивних ігор ветеранів спорту Донецької області. Команда м. Бахмута протягом багатьох років стає чемпіоном області16 березня у м. Краматорську пройшли обласні змагання з важкої атлетики в рамках ХІV спортивних ігор ветеранів спорту Донецької області. Команда м. Бахмута протягом багатьох років стає чемпіоном області16 березня у м. Краматорську пройшли обласні змагання з важкої атлетики в рамках ХІV спортивних ігор ветеранів спорту Донецької області. Команда м. Бахмута протягом багатьох років стає чемпіоном області