Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Проведено установчі збори з формування складу Молодіжної ради

Переглядів: 1673
13.05.2019 - 08:35

 10 травня 2019 року  в м. Бахмут  з метою консолідації молодіжного руху в місті за участю молоді, представників громадянського суспільства, Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради проведено установчі збори з формування  складу Молодіжної ради.

Підвищення громадянської активності молоді, спонукання  її до участі в житті власної громади є важливим сьогодні, завдяки роботі в цьому напрямку Бахмутська молодь бере активну участь у житті міста, долучається до  вирішення питань у молодіжній сфері, до політичного та культурного життя громади.

На початку установчих зборів присутніх проінформовано про  роботу ініціативної групи з формування складу Молодіжної ради, про кількість отриманих заяв від кандидатів до складу Молодіжної ради, сформовано лічильну комісію, обрано голову та секретаря зборів.  

Після затвердження порядку денного було визначено кількісний склад ради. За результатами розгляду запропонованих кандидатур та проведеного голосування  визначено  персональний склад Молодіжної ради.

До складу Молодіжної ради увійшли 14 кандидатів - члени студентського та учнівського самоврядування вищих навчальних закладів I-IV рівня акредитації та закладу професійно-технічної освіти, розташованих на території міста та представники громадських об’єднань «Бахмутська Фортеця», «Наша Гідність», «ХАРТІЯ ВОЛІ»,.

Одразу після установчих зборів обрані члени Молодіжної ради залишились для проведення першого засідання, на якому шляхом відкритого голосування визначено голову, заступника голови та секретаря консультативно-дорадчого органу. На наступні два роки головою Молоджіної ради обрано Петросяна Аркадія – студента Горлівського інституту іноземних мов, заступником голови – Портнову Єлизавету – студентку Бахмутського коледжу транспортної інфраструктури.  

Вітаємо нову команду Молодіжної ради! Бажаємо їм втілення цікавих ідеї, плідної праці, розвиватися та змінювати наше місто на краще!

10 травня 2019 року  в м. Бахмут  з метою консолідації молодіжного руху в місті проведено установчі збори з формування  складу Молодіжної ради. 10 травня 2019 року  в м. Бахмут  з метою консолідації молодіжного руху в місті проведено установчі збори з формування  складу Молодіжної ради. 10 травня 2019 року  в м. Бахмут  з метою консолідації молодіжного руху в місті проведено установчі збори з формування  складу Молодіжної ради. 10 травня 2019 року  в м. Бахмут  з метою консолідації молодіжного руху в місті проведено установчі збори з формування  складу Молодіжної ради. 10 травня 2019 року  в м. Бахмут  з метою консолідації молодіжного руху в місті проведено установчі збори з формування  складу Молодіжної ради. 10 травня 2019 року  в м. Бахмут  з метою консолідації молодіжного руху в місті проведено установчі збори з формування  складу Молодіжної ради.

Останні статті на сайті