Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Верховна рада України

Літній відпочинок з користю на майбутнє

Переглядів: 1102
01.08.2019 - 10:06

Вже стало традиційним проведення фахівцями центру зайнятості різнопланових профорієнтаційних акцій для дітей, які відпочивають у дитячому оздоровчому таборі «Вогник». Такі зустрічі  спрямовані на допомогу школярам в усвідомленому виборі майбутньої професійної долі.

31 липня фахівці-профконсультанти Бахмутського міського центру зайнятості вкотре за сезон завітали до літнього оздоровчого табору «Вогник». 

Не з пустими руками завітали до юних відпочивальників фахівці центру зайнятості, а підготували цілу низку ігор та інтер-активних вправ про світ професій. Свідомому професійному самовизначенню та загальним веселощам дітлахів сприяли квест-вправи «Мисливець за головами або хедхантер», «Якби я став…», «Зашифровані професії».

З захопленням діти знайомились з професіями майбутнього за допомогою «Атласу професій майбутнього з доповненою реальністю», інноваційними онлайн-можливостями  служби зайнятості – Android-додатком «Центр професійної орієнтації» та онлайн-платформою «Моя професія консультаційна мережа». Наприкінці заходу кожен учень отримав друковані інформаційні матеріали центру зайнятості про професії. Щоб відпочинок був не тільки корисним, а й змістовним потрібно правильно його організувати. Тож, до нових зустрічей ще цього літа!

31 липня фахівці-профконсультанти Бахмутського міського центру зайнятості завітали до літнього оздоровчого табору «Вогник».