Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Від мрії до мети

Переглядів: 1168
28.08.2019 - 09:36

Знайти омріяну роботу коли є серйозні проблеми зі здоров’ям  складно, але дуже важливо. З цим твердженням не посперечаєшся. Адже робота дає не тільки заробіток , а й відволікає від сумних думок про хворобу. Тому  соціально-психологічний тренінговий центр «Шлях до успіху»  Бахмутського міського центру зайнятості сьогодні радо вітав осіб з інвалідністю на тренінгу.

Разом з тренером Ксенією Насоновою  слухачі оцінювали  свої можливості у професійній сфері, набували практичних навичок подолання власних комплексів та будували стратегію омріяного працевлаштування. 

Практичні інтерактивні вправи «Ознаки стресу», «Аукціон»  надали можливість кожному слухачу опанувати нові дієві засоби подолання стресових станів. Проблематика тренінгу викликала жваве обговорення його учасників,  вчила бути впевненим та активним в реальному житті.

Робота соціально-психологічний тренінговий центр «Шлях до успіху»  Бахмутського міського центру зайнятостіРобота соціально-психологічний тренінговий центр «Шлях до успіху»  Бахмутського міського центру зайнятості

Останні статті на сайті