Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Презедент України

Срібний призер Чемпіонату України з боксу!

Переглядів: 1594
02.10.2019 - 08:54

23-29 вересня на базі спорткомплексу «Іллічівець» в Маріуполі відбулись головні боксерські змагання року – чемпіонат України серед чоловіків та 51-й «Меморіал Макара Мазая».

Настільки визначний турнір – за його підсумками формуватиметься національна збірна, що братиме участь у олімпійських ліцензійних стартах до Ігор в Токіо-2020 – місто прийняло вперше з часів незалежності України.

У змаганнях протягом семи днів билися 124 боксери у 8 вагових категоріях. Спортсмени представляли 23 регіони: Вінницьку, Волинську, Дніпропетровську, Донецьку, Житомирську, Закарпатську, Запорізьку, Івано-Франківську, Київську, Кіровоградську, Луганську, Львівську, Одеську, Полтавську, Рівненську, Тернопільську, Харківську, Херсонську, Хмельницьку, Черкаську, Чернівецьку, Чернігівську області та місто Київ.

Господарі чемпіонату – команда Донецької області – були представлені 9 спортсменами та вибороли 2 срібні й бронзову нагороду. Бахмутський спортсмен Максим Пилипець (тренери Анатолій Переяслов, Павло Івахненко) стал срібним призером у ваговій категорії 69 кг та отримав відзнаку від організаторів «За волю до перемоги».

23-29 вересня на базі спорткомплексу «Іллічівець» в Маріуполі відбулись головні боксерські змагання року – чемпіонат України серед чоловіків та 51-й «Меморіал Макара Мазая». 23-29 вересня на базі спорткомплексу «Іллічівець» в Маріуполі відбулись головні боксерські змагання року – чемпіонат України серед чоловіків та 51-й «Меморіал Макара Мазая». 23-29 вересня на базі спорткомплексу «Іллічівець» в Маріуполі відбулись головні боксерські змагання року – чемпіонат України серед чоловіків та 51-й «Меморіал Макара Мазая». 23-29 вересня на базі спорткомплексу «Іллічівець» в Маріуполі відбулись головні боксерські змагання року – чемпіонат України серед чоловіків та 51-й «Меморіал Макара Мазая».

Останні статті на сайті