Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 113 гостей.

Верховна рада України

Відбулося засідання координаційної ради

Переглядів: 1555
22.03.2019 - 14:40

20.03. 2019 року об 11-00 відбулося засідання координаційної ради з питань протидії захворюванню на туберкульоз, ВІЛ-інфекцію/СНІД та боротьби з наркоманією на території м. Бахмута  (далі – КР).

На засіданні були розглянуті наступні питання:

  1. Звіт про роботу КР з питань протидії захворюванню на туберкульоз та ВІЛ – інфекцію/СНІД у 2018 року.
  2. Про планування роботи КР:
    1. Про затвердження Плану роботи КР на 2019 рік.
    2. Про затвердження Плану засідань КР на І півріччя 2019 року.
  3. Про організацію проведення та затвердження плану заходів до проведення Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом (24 березня) на території м. Бахмут.
  4. Аналіз виконання місцевих заходів щодо забезпечення профілактики ВІЛ – інфекції, допомоги та лікування ВІЛ – інфікованих та хворих на СНІД за 2015-2018 роки.
  5. Про затвердження складу моніторингової  робочої групи КР.

Вирішили:

  1. Інформацію щодо виконання попередніх рішень КР  надавати у 20 денний термін після засідання КР. 
  2. Для складання плану засідань КР на ІІ півріччя 2019 року, надати питання для розгляду, до секретаря КР.
  3. Внести пропозиції щодо включення до плану засідань на ІІ квартал такі питання:
    • Аналіз роботи ВСП КЗОЗ «Обласний клінічний  шкіряно – венерологічний диспансер м. Краматорськ в м. Бахмут» щодо обстеження та профілактики ВІЛ інфікований за ІІ квартали 2019 року; 
    • Проект стратегії реформування фтизіатричної служби.
  4. Забезпечити виконання «Плану заходів до проведення Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом  на території міста Бахмут».
  5. Інформацію про виконання Плану заходів до проведення Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом  на території міста Бахмут» надати голові КР до 12.04.2019.
  6. Затвердити робочу групу КР у складі: Молчанової О.О. -  завідуючої диспансерним відділенням ВСП КЗОЗ «Обласний протитуберкульозний диспансер м. Бахмут», Сологуб О.І. -  заступника головного лікаря з медичного обслуговування населення КНП  «ЦПМД  м. Бахмута», Торчинської М.С. -  лікаря – інфекціоніста кабінету «Довіра» КНП «БЛІЛ м. Бахмут», Антипенко Т.П. – практичного  психологу Центру практичної психології і соціальної  роботи Управління освіти Бахмутської міської ради, Кобець О.М. – завідуючого диспансерним відділенням №2 м. Бахмут КЛПУ «Міський наркологічний диспансер м. Словʼянська», Паламарчук О.О. – соціального робітника благодійної організації «БФ «Клуб «Світанок», Іваненко Н.Г. – лікаря – епідеміолога Бахмутської районної філії ДУ «ДОЛЦ МОЗ України», Петров В.В. - завідувач денним стаціонаром ВСП КЗОЗ «Обласний клінічний  шкіряно – венерологічний диспансер м. Краматорськ в м. Бахмут».

Останні статті на сайті