Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 81 гість.

Урядовий портал

«Святковий потяг»

Переглядів: 1915
03.01.2020 - 13:18

Напередодні Різдва для дітей з інвалідністю та проблемами здоров’я, які відвідують дитячий клуб «Промінчик» при Бахмутському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, для свої маленьких друзів вихованці Дошкільного навчального закладу компенсую чого типу № 25 «Дзвіночок» підготували святкову програму «Святковий потяг» з піснями, віршами, танцями та іграми.

Діти приймали участь в хороводах, конкурсах, співали пісні. Особливо малюкам сподобалось приймати участь в іграх. Найяскравішим моментом свята стало привітання від Діда Мороза, якому дітлахи розповідали віршики та ділилися своїми успіхами і добрими справами за цей рік. В нагороду за це усім діткам Дід Мороз подарував солодощі від Бахмутської міської ради.

Наприкінці батьки і діти висловили подяку організаторам та учасникам свята за створену атмосферу радості, посмішок, святкового настрою.

Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді дуже вдячний колективу та вихованцям ДНЗ № 25 за небайдуже ставлення до проблем дітей з особливими потребами та безцінні емоції, які отримали діти та їхні батьки.

«Святковий потяг» «Святковий потяг» «Святковий потяг» «Святковий потяг»