Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Діяльність молодіжнного клубу «Молодь для молоді». Тренінг на тему «Соціальні ролі та соціальні зв`язки»

Переглядів: 2095
23.01.2020 - 08:19

З метою соціальної адаптації студентської молоді у січні 2020 року продовжив свою роботу молодіжний клуб «Молодь для молоді».

21 січня 2020 року фахівець із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провів  із студентами Державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно – технічної освіти» тренінг на тему «Соціальні ролі та соціальні зв`язки».

Фахівцем із соціальної роботи було створено доброзичливу атмосферу та вмотивовано учасників тренінгу до активної участі.  Під час заняття діти мали змогу дізнатися про такі поняття як «соціальний статус», «соціальна роль», «соціальна мережа», а також визначитися із своїми ролями, які вони мають на даний час. Учасники тренінгу створили власну соціальну мережу та мали час поміркувати над тим, хто із найближчого  оточення надає їм  підтримку та допомогу.

Бажаємо студентам не лише отримувати соціальну підтримку від інших людей, але й розвивати у собі найкращі риси та вміння для того, щоб бути опорою для своїх близьких та рідних.

21 січня 2020 року фахівець із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провів  із студентами Державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно – технічної освіти» тренінг на тему «Соціальні рол21 січня 2020 року фахівець із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провів  із студентами Державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно – технічної освіти» тренінг на тему «Соціальні рол21 січня 2020 року фахівець із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провів  із студентами Державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно – технічної освіти» тренінг на тему «Соціальні рол

Останні статті на сайті