Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 74 гостя.

Мрієшь про успішну кар’єру? Починай заздалегідь!

Переглядів: 3313
27.01.2020 - 14:19

23 січня в молодіжному центрі «Перспектива» відбувся день кар’єри для студентів , які навчаються за професією «кухар-кондитер» на останньому  випускному  курсі  Державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» .

 Кожен досвідчений фахівець свого часу починав професійну кар’єру не маючи практичного досвіду. Коли сучасному студенту є сенс розпочинати рух в цьому напрямку? Фахівці з профорієнтації  Бахмутського міського центру зайнятості та Бахмутського молодіжного центру «Перспектива» запропонували  студентам-випускникам зробити це негайно.

Профконсультант Ксенія Насонова ознайомила студентів з актуальністю їх майбутньої професії для сучасного ринку праці. Але сьогодні наявності фахових знань недостатньо для побудови успішної професійної кар’єри. Навички ефективної само презентації дозволяють молодому фахівцю заявити про себе як про професіонала потенційним роботодавцям. Фахівчиня центру зайнятості Ксенія Насонова запропонувала молоді ознайомитись з можливостями всеукраїнського кадрового резерву для випускників навчальних закладів , структурою сучасного формату порт фоліо- відео резюме та аспектами його складання. Лаконічність, інформативність та креативність відео резюме для потенційного роботодавця –найкоротший шлях отримання інформації про майбутнього працівника. Профконсультант запропонувала переглянути зразки вдалих відео резюме , а бажаючі студенти спробували попрактикуватись у складанні пробних відеороликів  та одразу переглянули отриманий результат з великого екрану з допомогою провідного інженеру комп’ютерних систем Бахмутського міського центру зайнятості Петра Чермана.

Наприкінці зустрічі студенти отримали візитівки з координатами Бахмутського міського центру зайнятості для отримання кваліфікованої допомоги у створенні ефективного відеорезюме та його розміщенні для роботодавців на відеохостингу «YouTube», сторінці Бахмутського міського центру зайнятості у мережі Facebook та отримання гідної роботи за фахом.

23 січня в молодіжному центрі «Перспектива» відбувся день кар’єри для студентів , які навчаються за професією «кухар-кондитер» на останньому  випускному  курсі  Державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти» .