Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Робоча нарада з правоохоронними органами та духовенством

Переглядів: 1227
16.04.2020 - 12:27

Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу нараду з представниками правоохоронних органів та духовенства щодо обмеження масових релігійних заходів та забезпечення охорони громадського порядку під час святкування Світлого Христового Воскресіння (Пасхи). 

Під час зустрічі були обговоренні питання взаємодії на місцевому рівні, упередження великої скупченості людей біля культових споруд та дотримання карантинних вимог.

Минулої доби в Україні зафіксовано найбільшу кількість захворювань на COVID-19. Це сумний антирекорд України. Приріст темпів захворюваності на COVID-19 свідчить про те, що зараз рано говорити про скасування карантинних заходів. Тому, з наближенням Христового Воскресіння, Бахмутська міська рада разом із священнослужителями наполегливо закликає жителів громади відсвяткувати це свято вдома!

Робоча нарада з правоохоронними органами та духовенствомРобоча нарада з правоохоронними органами та духовенствомРобоча нарада з правоохоронними органами та духовенствомРобоча нарада з правоохоронними органами та духовенствомРобоча нарада з правоохоронними органами та духовенством