Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

До уваги учасників пробного ЗНО

Переглядів: 1332
02.06.2020 - 14:41

Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти повідомляє, що в особистих кабінетах усіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО були розміщені запрошення-перепустки на пробне тестування, у яких зазначено назви пунктів проведення пробного ЗНО та їх адреси. Також на сайті Донецького РЦОЯО http://test.dn.ua/ можна ознайомитися з мережею пунктів проведення пробного ЗНО-2020 з маршрутами доїзду.

Наказом Українського центру оцінювання якості освіти від 21.05.2020
№ 70 визначено нові дати проведення пробного ЗНО:

  • 15 червня - українська мова і література;
  • 17 червня - історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, німецька, французька та іспанська мови.

Під час проведення пробного ЗНО у м. Бахмуті будуть працювати 2 пункти тестування на базі ЗОШ № 5 та ЗОШ №24.

Для допуску до пункту учаснику пробного ЗНО необхідно мати при собі паспорт, запрошення-перепустку, засоби індивідуального захисту (маски, антисептики для особистого користування).

Звертаємо увагу, що Кабінет Міністрів України вніс зміни до постанови, яка встановлює адаптивний карантин в Україні. Відтепер особи, які для складання зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) перетинають лінію розмежування із тимчасово окупованими територіями, та особи, що їх супроводжують, не повинні перебувати на обсервації чи самоізоляції після перетину пунктів пропуску. Відповідне рішення було ухвалено на позачерговому засіданні Уряду 29 травня.