Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 101 гість.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу нараду з питання будівництва у місті льодового катка та ролердрому.

Переглядів: 1092
30.06.2020 - 09:56

Під час наради присутні ознайомилися з проєктом нового об’єкту, обговорили черговість виконання робіт та необхідні комунікації і потужності, які потрібні для функціонування катку та охолоджувального устаткування.

Попередня проєктна потужність об’єкта передбачає перебування до 70 осіб одночасно, працювати в режимі катка площадка буде з листопада по березень, а в інший час — у режимі ролердрому.

Наприкінці наради Бахмутський міський голова Олексій Рева надав доручення на розробку поетапного плану реалізації робіт та схеми благоустрою прилеглих територій для подачі заявки в проєкт USAID, який у разі відбору буде профінансовано за рахунок організації.

Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу нараду з питання будівництва у місті льодового катка та ролердрому.Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу нараду з питання будівництва у місті льодового катка та ролердрому.Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу нараду з питання будівництва у місті льодового катка та ролердрому.Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу нараду з питання будівництва у місті льодового катка та ролердрому.Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу нараду з питання будівництва у місті льодового катка та ролердрому.