Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Урядовий портал

Результати фотоконкурсу «Без сім’ї і свого роду – немає нації, народу»

Переглядів: 1724
30.06.2020 - 10:29

На передодні Дня молоді Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради  привітало учасників та переможців онлайн фотоконкурсу «Без сім’ї і свого роду – немає нації, народу».

Конкурс проходив на території Бахмутської міської ОТГ з 8 по 22 травня з  нагоди відзначення Дня сім’ї, за 3 номінаціями «Моя родина – щасливі моменти», «Традиції моєї родини», «Сімейне дозвілля». Переможець з кожної номінації отримав грамоту та цінний подарунок, а учасникам було вручено дипломи та пам’ятні подарунки.

Результати фотоконкурсу «Без сім’ї і свого роду – немає нації, народу». Результати фотоконкурсу «Без сім’ї і свого роду – немає нації, народу». Результати фотоконкурсу «Без сім’ї і свого роду – немає нації, народу». Результати фотоконкурсу «Без сім’ї і свого роду – немає нації, народу». Результати фотоконкурсу «Без сім’ї і свого роду – немає нації, народу». Результати фотоконкурсу «Без сім’ї і свого роду – немає нації, народу». Результати фотоконкурсу «Без сім’ї і свого роду – немає нації, народу». Результати фотоконкурсу «Без сім’ї і свого роду – немає нації, народу». Результати фотоконкурсу «Без сім’ї і свого роду – немає нації, народу». Результати фотоконкурсу «Без сім’ї і свого роду – немає нації, народу». Результати фотоконкурсу «Без сім’ї і свого роду – немає нації, народу».