Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Відбулось засідання координаційної ради

Переглядів: 795
30.12.2019 - 15:54

29 грудня  2019 року в конференційній залі Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради пройшло засідання координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності та протидії торгівлі людьми, на якому було розглянуто такі питання:

  • Про сумісну роботу закладів охорони здоров’я та всіх зацікавлених відомств, установ щодо попередження різних форм насильства у родині.
  • Про організацію та сумісне проведення Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради та Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» на території м. Бахмут.
  • Про затвердження плану роботи Координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству і протидії торгівлі людьми Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради на 2020 рік.

Під час засідання було вирішено активізувати профілактичну роботу з роз’ясненням діючого законодавства в сфері запобігання та протидії домашньому насильству, з сім’ями, які перебувають в складних життєвих обставинах, з метою недопущення проявів насильства, налагодити співробітництво між Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради і Благодійним Фондом Слов’янське Серце з метою посилення інформаційної підтримки з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі.