Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 102 гостя.

Урядовий портал

Акція до всесвітнього дня боротьби з туберкульозом

Переглядів: 751
18.03.2021 - 08:54

Спеціалісти Бахмутського міського центру соціальних служб продовжують просвітницьку роботу серед учнівської та студентської молоді м. Бахмут.

На цьому тижні була проведена акція до  Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом «Скажемо туберкульозу – ні!» для учнів Бахмутського індустріального фахового коледжу

Дітям було продемонстровано відеолекторій з даної теми і роздані тематичні пам’ятки-буклети. Фахівець Центру поінформував про те куди, за потреби можна звернутись для здачі відповідних аналізів.

Завершальним етапом зустрічі було обговорення питань з даної теми.

Спеціалісти Бахмутського міського центру соціальних служб продовжують просвітницьку роботу серед учнівської та студентської молоді м. Бахмут.Спеціалісти Бахмутського міського центру соціальних служб продовжують просвітницьку роботу серед учнівської та студентської молоді м. Бахмут.Спеціалісти Бахмутського міського центру соціальних служб продовжують просвітницьку роботу серед учнівської та студентської молоді м. Бахмут.Спеціалісти Бахмутського міського центру соціальних служб продовжують просвітницьку роботу серед учнівської та студентської молоді м. Бахмут.

Останні статті на сайті