Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

На території Бахмутської громади введені додаткові обмежувальні заходи

Переглядів: 1451
27.03.2021 - 14:25

У зв’язку зі значним рівнем зростання впродовж останнього тижня загальної кількості госпіталізованих пацієнтів з підтвердженим та підозрілим випадком COVID-19, виконком Бахмутської міської ради затвердив протокольне рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 26.03.2021 щодо запровадження додаткових обмежувальних карантинних заходів на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади. 

Так, крім карантинних обмежень, що вже діють згідно постанови КМУ від 09.12.2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», згідно рішення комісії:

- Забороняється з 00.01 години 28.03.2021 року приймати відвідувачів суб’єктам господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), крім торговельної діяльності та діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

- Водії у міському електротранспорті, міських автобусах і маршрутах загального користування повинні бути забезпечені засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, та здійснювати контроль за використанням (одягнутих) засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, у тому числі виготовлених самостійно, пасажирами під час перевезення, а також здійснювати перевезення пасажирів в межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу, визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб. Рухомий склад, який використовується для обслуговування міських маршрутів загального користування авто та електротранспорту щоденно оброблятиметься протиепідемічними дезінфікуючими засобами.

- Припиняється проведення в позашкільних закладах та загальноосвітніх школах позакласних заходів, робота спортивних секцій і гуртків у дитячо-юнацьких спортивних школах та закладах. Усі планові спортивні змагання проводитимуться без глядачів та вболівальників.

- Посилюється контроль за дотриманням встановлених обмежень і виконанням встановлених протиепідемічних заходів усіх суб’єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення.

Більш детальна інформація за посиланням: http://artemrada.gov.ua/29133