Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 88 гостей.

Урядовий портал

Бахмутський міський центр зайнятості презентував послуги з професійного навчання

Переглядів: 1020
29.04.2021 - 15:50

28 квітня відбувся інформаційний вебінар за темою «Презентація послуг з професійного навчання,у т.ч. послуг центрів професійно-технічної світи Державної служби зайнятості».

В режимі відео конференції за допомогою сервісу ZOOM 15 осіб, що перебувають на обліку в Бахмутському МЦЗ, мали можливість отримати інформацію про сучасні форми здобуття нових професій або підвищення кваліфікації відповідно до умов ринку праці з урахуванням поточних та перспективних потреб роботодавців, навчання за дуальною формою та професійне навчання із застосуванням дистанційних технологій.

Заступниця начальника відділу активної підтримки безробітних Олена Ходус звернула особливу увагу учасників вебінару на діяльність  11 Центрів професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості,в яких відбувається професійне навчання безробітних більш ніш  за 95 професіями.

Також розглядалися питання:

- щодо підтвердження результатів неформального професійного навчання  за робітничою професією «Кухар», умови та можливості підтвердити свою компетентність та отримати документ державного зразка.  

- як отримати ваучер на навчання, хто має право скористатися такою послугою; перелік професій, спеціальностей, за якими може бути виданий ваучер та які заклади які мають право здійснювати навчання.

По закінченню вебінару відбувся обмін думками.