Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Інформація про роботу постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території Бахмутської міської територіальної громади

Переглядів: 1039
29.04.2021 - 11:55

26 квітня 2021 року відбулось засідання постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території Бахмутської міської територіальної громади.

В ході роботи комісії було обстежено несанкціоновані сміттєзвалища за адресами: Бахмутський район, с. Іванівське, вул. Шосейна (насадження вздовж траси між вул. Східна та вул. Освітня); м. Бахмут, на перехресті вул. Оборони та вул. Зої Космодем’янської; м. Бахмут, вул. Бахмутська (паркова зона, колишній дитячий табір); Бахмутський район, с. Хромове (біля водойми за господарськими будівлями - район вул. Ювілейна м. Бахмут).

Комісія визначила кількість, склад, властивість, вартість відходів, ступінь їх небезпеки для навколишнього природного середовища і здоров’я людини. За результатами роботи складений акт про проведення перевірки несанкціонованих сміттєзвалищ на території Бахмутської міської територіальної громади. Відходи побутові, будівельні, 4 класу небезпеки.

Акт передано до Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради.

Останні статті на сайті