Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Служба зайнятості пропонує свої послуги

Переглядів: 1099
11.06.2021 - 10:37

10 червня 2021року в режимі онлайн на платформі ZOOM відбувся інформаційний семінар із загальних питань зайнятості для безробітних, які в даний час перебувають на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості.

Запрошених ознайомили з переліком послуг служби зайнятості, правами та обов'язками безробітних, основами законодавства, яке регламентує сферу зайнятості, роботою служби. Обговорювалися питання ринкових відносин у сфері праці, державних гарантій окремих категорій громадян, соціальних послуг служби зайнятості у період пошуку роботи.

Фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Інна Штепа вела мову про запобігання дискримінації та гендерній нерівності при влаштуванні на роботу, про переваги легальної зайнятості та загрози нелегальної трудової міграції.

Інна надала детальну інформацію, як безробітному дистанційно отримати необхідну інформацію, використовуючи  електронні сервіси державної служби зайнятості.

Наприкінці заходу фахівчиня ознайомила безробітних зі станом ринку праці та побажала кожному успіхів у пошуку роботи .

10 червня 2021року в режимі онлайн на платформі ZOOM відбувся інформаційний семінар із загальних питань зайнятості для безробітних, які в даний час перебувають на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості10 червня 2021року в режимі онлайн на платформі ZOOM відбувся інформаційний семінар із загальних питань зайнятості для безробітних, які в даний час перебувають на обліку в Бахмутському міському центрі зайнятості

Останні статті на сайті