Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 131 гість.

Презедент України

Особиста безпека

Переглядів: 665
23.07.2021 - 08:42

20 липня в центрі дистанційних комунікацій Бахмутського міського центру зайнятості відбувся інформаційний вебінар для безробітних.

Зі слухачами обговорювали питання особистої безпеки . В заході взяли участь представниці міжнародної громадської організації FSD Ukraine Швейцарського фонду з протимінної діяльності .

Значна частина території Донецької та Луганської областей, які зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту, є потенційно небезпечною зоною. Фахівчині громадської організації надали учасникам конкретні рекомендації щодо безпечної поведінки в умовах, що склалися.

         Профконсультантка Бахмутського міського центру зайнятості Лілія Іванова презентувувала слухачам діючі міжнародні грантові програми. Такі програми  спрямовані  на надання фінансової допомоги, вдосконалення професійних навичок для категорії внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали від конфлікту на Донбасі. Обговорили  і подання заявок у грантові програми. 

         На завершення вебінару слухачі отримали відповіді на запитання, які надсилали в чат протягом зустрічі.

Бахмутський міський центр зайнятості

20 липня в центрі дистанційних комунікацій  Бахмутського міського центру зайнятості відбувся інформаційний вебінар для безробітних

Останні статті на сайті