Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

ТОВ «ШКОЛЯРИК» запрошує на роботу в їдальні

Переглядів: 680
27.08.2021 - 11:46

26 серпня в Бахмутському міському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій для ТОВ «ШКОЛЯРИК», яке надає послуги з організації харчування в школах Бахмутського району. Напередодні початку нового навчального року підприємство здійснює добір кухарів дитячого харчування, кухонних робітників та завідувачів виробництва.

Відкриваючи ярмарок, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал надав інформацію про партнерські стосунки з підприємством та ефективну взаємодію, а також ознайомив присутніх з ситуацією на місцевому ринку праці та його тенденціями, послугами служби зайнятості.

На зустріч з ТОВ «ШКОЛЯРИК» були запрошені як зареєстровані безробітні, так і особи, які не перебувають на обліку в службі зайнятості. Більшість із запрошених вже мають досвід роботи в шкільних їдальнях.

В ході міні-ярмарку роботодавець Лариса Вялкова розповіла про умови, режим  роботи та систему оплати праці. Під час  індивідуальних співбесід з  директоркою підприємства шукачі роботи цікавилися рівнем оплати праці, обсягом робіт, вимогами до претендентів на працевлаштування. Одночасно підприємниця розглядала кандидатів, які бажають спробувати на цій роботі вперше.

Протягом заходу обговорювалось питання проходження навчання, по закінченню якого можливе працевлаштування на постійне робоче місце. Всього у  заході взяли участь більше 20 шукачів роботи, які найближчим часом поповнять штат працівників ТОВ «ШКОЛЯРИК».

ТОВ «ШКОЛЯРИК» запрошує на роботу в їдальні