Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Презентація проєкту «Налагодження ефективної комунікації у громаді»

Переглядів: 1432
17.11.2021 - 16:31

В рамках Конкурсу для громадських організацій, яким надається фінансова підтримка за рахунок місцевого бюджету, в приміщенні центральної бібліотеки відбулась презентація проєкту «Налагодження ефективної комунікації у громаді», який реалізовано ГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» в Донецькій області (Тетяна Львова, голова ГО).

Завдяки фінансовій підтримці з бюджету Бахмутської міської ТГ в рамках проєкту придбано  симулятивну гру-тренінг «Світ громад». Як зазначила Тетяна Миколаївна,  гра надзвичайно корисна не лише для місцевих чиновників, депутатів, але й просто небайдужих громадян, вона допоможе виявляти лідерів у громаді у простій зрозумілій формі.
Секретар Бахмутської міської ради Анастасія Касперська разом представниками громадськості, які були запрошені на презентацію, на власний досвід переконалися, що «Світ громад» навчає довіряти один одному, об’єднуватися навколо спільних проблем та шукати шляхи їх вирішення.
Анастасія Касперська від імені міського голови Олексія Реви висловила слова подяки голові громадської організації за активну участь у життєдіяльності громади та реалізацію громадських ініціатив.

izobrazhenie_viber_2021-11-17_16-25-07-246izobrazhenie_viber_2021-11-17_16-24-45-041

Останні статті на сайті