Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 31 гість.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Сучасний формат спілкування з роботодавцем

Переглядів: 1367
23.11.2021 - 08:29

Загальнообласна декада зайнятості для осіб з інвалідністю продовжується в Бахмуті.  19 листопада в центрі дистанційних комунікацій Бахмутського міського центру зайнятості відбувся онлайн-тренінг для шукачів роботи з інвалідністю. Обговорювали підготовку до співбесіди з роботодавцем, в тому числі в режимі онлайн.

Профконсультантка  Тамара Богдан знайомила слухачів  з основними видами співбесід. Особливу увагу приділили співбесіді, що проводиться дистанційно, в онлайн-режимі. В період карантину такий формат  набуває  все більшої популярності.

Через інтерактивні вправи слухачі опановували особливості групової співбесіди, стрес-інтерв’ю, інтерв’ю з кількома представниками роботодавця. Фахівчиня також надала рекомендації щодо якісної підготовки до онлайн- співбесіди. Наприкінці онлайн-тренінгу учасники отримали  практичні навички подолання власних комплексів та будували стратегію для  успішного працевлаштування. 

Бахмутський міський центр зайнятості

19 листопада в центрі дистанційних комунікацій Бахмутського міського центру зайнятості відбувся онлайн-тренінг для шукачів роботи з інвалідністю.