Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 128 гостей.

Презедент України

Робота, яка подобається, ніколи не буде важкою!

Переглядів: 1234
02.12.2021 - 09:19

29 листопада онлайн-гостями центру дистанційних комунікацій Бахмутського міського центру зайнятості були старшокласники загальноосвітньої школи № 12.

З випускниками розглянули «погоду» сучасного ринку праці та перспективи його розвитку на майбутнє. Адже вже найближчим часом випускникам доведеться зробити важливий вибір майбутньої професії. Для цього профконсультантка Тамара Богдан запропонувала підліткам скористатися  барометром професій. Під час інтерактивних ігор і вправ учні « приміряли» на себе професії. Були хедхантерами для літературних персонажів. Школярі дізналися що робітничі професії більш затребувані у сьогоднішнього роботодавця. Знайомились і з формулою вдалого професійного вибору «Хочу.Можу.Треба.».

Школярі із задоволенням взяли участь в  експрес-тестуванні та одразу дізнались про свої нахили. Учнів знайомили з сучасними онлайн-інструментами від державної служби зайнятості: додатком  на андроїд «Центр професійної орієнтації». Для визначення професійної спрямованості розглянули можливості онлайн-платформи « Моя професія- консультаційна мережа». Потім переглянули відеоролик БМЦЗ «Руйнуємо стереотипи». В ньому показані рівні гендерні можливості в професійній діяльності.

На прикладі навчальних закладів Бахмуту школярі впевнились, що головне в обраній професії це те, щоб вона  подобалась тому, хто її обрав. Адже робота, яка подобається, ніколи не буде важкою!

 

29 листопада онлайн-гостями центру дистанційних комунікацій Бахмутського міського центру зайнятості були старшокласники загальноосвітньої школи № 12.29 листопада онлайн-гостями центру дистанційних комунікацій Бахмутського міського центру зайнятості були старшокласники загальноосвітньої школи № 12.29 листопада онлайн-гостями центру дистанційних комунікацій Бахмутського міського центру зайнятості були старшокласники загальноосвітньої школи № 12.

Останні статті на сайті