Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 140 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Бахмутський відділ поліції запрошує на роботу

Переглядів: 751
02.12.2021 - 09:24

01 грудня в  Бахмутському міському центрі зайнятості відбулася презентація роботодавця –  Бахмутського  відділу  поліції  Головного Управління Національної поліції в Донецькій області

Захід  за допомогою сервісу ZOOM  провела завідувачка сектору рекрутингу Марія Мустафєєва.  Для забезпечення своєчасної охорони прав мешканців громади та підтримки громадського порядку та безпеки Бахмутський відділ поліції здійснює набір на вакансії: слідчий,  дізнавач,  поліцейський-водій.

 Захід відкрила директорка Бахмутського міського центру зайнятості ірина Лещенко. «Проведення онлайн-заходів сприяє ефективному підбору кадрів, оскільки роботодавець  має змогу особисто поспілкуватись з потенційними кандидатами на робочі місця» - зазначила керівниця центру зайнятості.

Національну поліцію на заході представляла старший інспектор сектору кадрового забезпечення Вікторія Шелудько. Вона детально розповіла про можливість вступу до лав Нацполіції, умови конкурсного відбору та реєстрації. Шукачів роботи проінформували про вимоги до претендентів, матеріальне забезпечення, перспективи кар’єрного росту та поетапний процес відбору поліцейських. Особам, які мають бажання отримати вищу юридичну освіту, пропонується безкоштовне навчання в вищих навчальних закладах МВС України. «Якщо ви енергійні та бажаєте працювати, обирайте одну з відкритих вакансій та приєднуйтесь» - звернулась до присутніх Вікторія Шелудько.

Зацікавлені роботою отримали вичерпні відповіді свої питання. У заході взяли участь 19 осіб. Всім претендентам запропоновано зареєструватись для участі у конкурсі.

Бахмутський міський центр зайнятості