Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Відбудеться онлайн-семінар «Конкурс мікропроєктів для міст Костянтинівка, Краматорськ, Торецьк, Покровськ, Слов’янськ, Маріуполь, Бахмут, Старобільськ, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Сватове, Рубіжне, Попасна та смт. Станиця Луганська»

Переглядів: 814
24.01.2022 - 16:02

26 січня 2022 відбудеться онлайн-семінар «Конкурс мікропроєктів для міст Костянтинівка, Краматорськ, Торецьк, Покровськ, Слов’янськ, Маріуполь, Бахмут, Старобільськ, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Сватове, Рубіжне, Попасна та смт. Станиця Луганська».

Метою проведення конкурсу є сприяння підвищення громадянської свідомості та активності в Луганській та Донецькій областях, формування  жителів відчуття співпричетності до креативних перетворень з підвищення якості та комфорту міського простору, виявлення ініціатив, спрямоване на естетичне оформлення, благоустрій та моделювання сучасного урбаністичного арт простору у 14 цільових містах ініціативи «Добрі сусіди – одна країна», отримання перших уречевлених результатів такого перетворення.

Конкурсантами можуть бути ОСББ та АОСББ, а також ГО і БО за умовами відповідності критеріям відбору. Грантова підтримка надається організаторам у грошовій формі. Сума допомоги може становити до 100 000 грн.

Під час заходу будуть детально розглянуті умови конкурсу, шаблон заявки та надані методологічні рекомендації щодо якісної підготовки заявки, бюджет проєктної пропозиції, супровідних документів. часники зможуть поставити запитання та отримати відповіді.

Реєстрація на онлайн-семінар відкрита до 25.01.2022.

Регламент заходу: 26.01.2022 з 14:00 до 15:30.

Контактна особа : Тетяна Прокопенко, тел. 38 (050) 928-56-86, ел. адреса: prokopenko@mdi.org.ua

Регіональний координатор  м.Бахмут  з питань локальної комунікації – Вікторія Скоромець, тел. 38 (099) 476-46-56, ел. адреса: skoromec@gmail.com