Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 38 гостей.

Презедент України

Новий рік приходить за розкладом

Переглядів: 1000
30.12.2023 - 11:12

Хто з нас у дитинстві не відчував хвилювання у передчутті зустрічі цього свята?

Цей незабутній час загадування бажань досі асоціюється у нас із чарами, казками, трепетним очікуванням подарунків. Особливо для наших діточок, які продовжують вірити у дива, а дорослі, попри всі складнощі, хочуть зберегти цю віру якнайдовше.

 

До привітання дітей Бахмутської громади доєднався начальник Бахмутської МВА Олексій Рева. Від його імені юні бахмутяни по цілій країні отримали солодкі подарунки.

У рамках соціального проєкту та співпраці з Новою Поштою (Nova Poshta Humanitarian) подарунки були надіслані дітям загиблих захисників і захисниць України, дітям з інвалідністю, дітям з прийомних сімей.

За багаторічною традицією перед святами солодощі від Олексія Реви отримали діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, з особливими освітніми потребами, які навчаються в спеціальних та інклюзивних класах та групах.

Надійшли привітання і до багатодітних сімей та обдарованих діточок, бахмутських школярів та дошкільнят.

Завдяки відповідальним, чуйним та небайдужим до проблем представникам Благодійний фонд «Народжені жити», які не вагаючись відгукнулися на прохання організувати перевезення новорічних подарунків до міст, де організовано осередки підтримки бахмутян, бахмутські малюки також отримали подарунки.

Дякуючи благодійним фондам та об’єднанням, громадським організаціям і волонтерам у багатьох містах країни бахмутяни отримали новорічні подарунки.

Щиро дякуємо усім за підтримку і спільну добру справу!
Щиро вітаємо усіх з прийдешнім Новим роком!

#З_вірою_в_дива_З_Бахмутом_у_серці

До привітання дітей Бахмутської громади доєднався начальник Бахмутської МВА Олексій Рева. Від його імені юні бахмутяни по цілій країні отримали солодкі подарунки.До привітання дітей Бахмутської громади доєднався начальник Бахмутської МВА Олексій Рева. Від його імені юні бахмутяни по цілій країні отримали солодкі подарунки.До привітання дітей Бахмутської громади доєднався начальник Бахмутської МВА Олексій Рева. Від його імені юні бахмутяни по цілій країні отримали солодкі подарунки.До привітання дітей Бахмутської громади доєднався начальник Бахмутської МВА Олексій Рева. Від його імені юні бахмутяни по цілій країні отримали солодкі подарунки.