Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Всесвітній день вишиванки

Переглядів: 974
15.05.2024 - 11:18

Щороку, у третій четвер травня, українці та друзі України з усього світу відзначають Всесвітній день вишиванки. Вишиванка – це не просто одяг, це символ української душі, багатства культурної спадщини та незламності народу. Кожен візерунок, кожен стібок на вишиванці несе в собі глибокий сенс, розповідаючи історії про наших предків, їхні вірування та прагнення.

У мирному Бахмуті це свято було особливо урочистим. Бахмутяни з радістю одягали свої вишиті сорочки та сукні, йдучи на роботу, на зустрічі з друзями, на прогулянки мальовничими вулицями міста.

Запрошуємо земляків долучитися до цієї давньої традиції! Одягніть свою вишиванку 16 травня, зробіть фото та поділіться ним у соціальних мережах.

Цього року, коли Україна мужньо бореться з ворогом, Всесвітній день вишиванки набуває нового, глибшого значення. Одягаючи вишиванку 16 травня, ми не лише вшановуємо свої автентичні традиції, а й демонструємо свою єдність, стійкість та нескореність перед лицем ворога. Хай світ побачить красу та силу українського духу, хай вишиванка стане символом нашої єдності та Перемоги!

424606496_769091678702765_2174724408038935916_n

Останні статті на сайті