Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

ExportUA

Відбулось чергове засідання Координаційного центру

Переглядів: 960
15.03.2024 - 13:19

13 березня 2024 року у форматі онлайн-зустрічі відбулось чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Бахмутській міській військовій адміністрації Бахмутського району Донецької області.

На засіданні обговорені питання підтримання конкурентоспроможності громадян на ринку праці шляхом організації професійного навчання мешканців Бахмутської міської територіальної громади, у тому числі через одноразове надання ваучерів Бахмутським міським центром зайнятості та організації надання адміністративних послуг мешканцям громади за адміністративними межами Бахмутської міської територіальної громади відділом надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради.

Також заслухана інформація щодо укладених пакетів медичних послуг з НСЗУ в релокованих КНП та організацію роботи з надання медичних послуг населенню в релокованих комунальних некомерційних підприємствах «Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута» та «Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування м. Бахмут» у містах Київ, Бровари та Дніпро.

За результатами розгляду питань порядку денного надані відповідні доручення.