Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 59 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Бахмутянка стала чемпіонкою європи з сумо

Переглядів: 1303
24.06.2024 - 09:30

У місті Квідзин (Польща) завершився чемпіонат Європи з сумо, де збірна України здобула перемогу, посівши перше місце серед 13 країн-учасниць.

Вихованка Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа 1 Бахмутської міської ради Вікторія Васильєва стала чемпіонкою Європи з сумо серед дівчат до 15 років у ваговій категорії 50 кг.

Свій шлях у сумо Вікторія розпочала 10 років тому. За цей час встигла спробувати себе також у дзюдо, самбо та кікбоксингу, але любов до сумо залишилася незмінною. Навіть переїхавши до Німеччини, наша землячка виступала за збірну України.

Зараз Вікторія мешкає в Хмельницькій області, де продовжує тренуватися. Її довгий та наполегливий шлях до успіху увінчався першим золотом на міжнародному рівні.

Вітаємо Вікторію та її тренерів з перемогою!

Олег Рева

 

 Вихованка Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа 1 Бахмутської міської ради Вікторія Васильєва стала чемпіонкою Європи з сумо серед дівчат до 15 років у ваговій категорії 50 кг. Вихованка Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа 1 Бахмутської міської ради Вікторія Васильєва стала чемпіонкою Європи з сумо серед дівчат до 15 років у ваговій категорії 50 кг.