Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 169 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Ми зберегли велику мережу ДЮСШ, - Тамара ЛУК'ЯНЧУК

Переглядів: 3476
25.11.2013 - 12:58

Віце-губернатор сьогодні в Донецьку обговорила з начальниками спорткомітетов міст і районів області збереження і розширення мережі позашкільних навчальних закладів регіону.

Сьогодні в області працюють 119 спортивних шкіл, у тому числі - 16 спеціалізованих ДЮСШ олімпійського резерву, обласна школа для інвалідів та дітей-сиріт. У них займаються близько 52 тисяч дітей, з якими працюють майже дві тисячі тренерів.

Власними спортивні споруди забезпечено 37 спортивних шкіл, серед яких 22 дитячо-юнацьких спортивних шкіл управління освіти і науки та 15 - органів управління фізичною культурою і спортом на місцях.

Влітку близько 20% учнів таких шкіл оздоровилися у пришкільних таборах міст і районів, у дитячих оздоровчих центрах Донецької області, а також «Артеку».

Віце -губернатор відзначила, що в рамках року «Дитячої творчості», оголошеного Президентом України Віктором ЯНУКОВИЧЕМ, однією з складових розвитку дитячої творчості є активне розширення мережі дитячо -юнацьких спортивних шкіл та пропаганда дітей до занять спортом.

- Організація цієї роботи та залучення дітей до масових занять спортом в регіоні - це відповідальність як обласний, так і місцевої влади. У цьому напрямку ми робимо все можливе, адже без здорового підростаючого покоління країна не буде рухатися вперед, - сказала Тамара ЛУК'ЯНЧУК.

Також учасники семінару-наради відзначили, що в регіоні активно формується мережа міських і районних центрів фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх». Так, працює обласний, 20 міських і 2 районних центри. У поточному році проведено 310 фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів, участь у яких взяли понад мільйон чоловік.

Учасники зустрічі також обмінялися думками про переоснащення та будівництво нових спортивних споруд в області та обговорили фінансування дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Також активних представників спорткомітетов міст і районів області віце-губернатор нагородила почесними грамотами та подяками обласної адміністрації та обласної ради.

 

Останні статті на сайті