Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Проведено концерт «Викладачі – дітям»

Переглядів: 5152
04.12.2013 - 09:13

У рамках реалізації ініціатив Президента України Януковича В.Ф. "Діти майбутнє України" у Школі мистецтв м. Артемівська будо організовано та проведено  концерт «Викладачі – дітям».

У цьому році він мав назву «У світі тварин». За допомогою можливостей різноманітних інструментів виконавці «намалювали» образи різних тварин. І кого тільки не було у музичному «зоопарку: і леви, і жирафи, і змії, і поні, і ведмеді, і цілий  лісовий оркестр. Підготувала і провела концерт Гринь Євгенія Василівна, а музичні номери виконували дуети викладачів фортепіанного відділу, камерний ансамбль викладачів (керівник Барильніков В.В.),  вокальний ансамбль «Елегія» (кер. Сидоренко С.І.) та інструментальний ансамбль «Smile» (керівник Сидорова Ю.А.). Музичні номери супроводжував відеоряд, який зробив образи тварин більш яскравими і незабутніми.

У Школі мистецтв м. Артемівська будо організовано та проведено  концерт «Викладачі – дітям». У цьому році він мав назву «У світі тварин». За допомогою можливостей різноманітних інструментів виконавці «намалювали» образи різних тварин.У Школі мистецтв м. Артемівська будо організовано та проведено  концерт «Викладачі – дітям». У цьому році він мав назву «У світі тварин». За допомогою можливостей різноманітних інструментів виконавці «намалювали» образи різних тварин.У Школі мистецтв м. Артемівська будо організовано та проведено  концерт «Викладачі – дітям». У цьому році він мав назву «У світі тварин». За допомогою можливостей різноманітних інструментів виконавці «намалювали» образи різних тварин.У Школі мистецтв м. Артемівська будо організовано та проведено  концерт «Викладачі – дітям». У цьому році він мав назву «У світі тварин». За допомогою можливостей різноманітних інструментів виконавці «намалювали» образи різних тварин.

Останні статті на сайті