Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 159 гостей.

Верховна рада України

Було проведено майстер – клас для творчих читачів бібліотеки

Переглядів: 3126
10.01.2014 - 12:23

Міська бібліотека для дітей під час зимових канікул проводила цікаві розважальні заходи для своїх читачів: новорічні вікторини, літературну розвагу «Взимку весело усім», літературний лототрон «Зимові чудеса», були оформлені яскраві виставки книг про зиму, зимові пригоди і казки.

9 січня було проведено майстер – клас для творчих читачів бібліотеки. В цей день до бібліотеки завітали читачі зі школи №5, їх батьки та бабусі, і вчителька Маркіна І.М.. Діти із превеликим задоволенням робили вироби: хлопчики – літаки, дівчатка – бабку.

Техніка виконання – модульне орігамі. Допомагала виготовляти ці поробки майстриня Гольц Тетяна Дмитрівна, яка постійно приймає участь у майстер – класах, що проводяться бібліотекою для своїх читачів. Кожен виготовив поробку на свій смак  та отримав задоволення від самого процесу творчості. В Інтернет – центрі бібліотеки присутні ознайомились з методикою виготовлення інших поробок технікою модульне орігамі, переглянули електроні альбоми фотографій виробів. Наприкінці заходу було зроблено фото біля «книжкового» Діда Мороза та ялинки у бібліотеці.

Артемівська міська бібліотека для дітей під час зимових канікул проводила цікаві розважальні заходи для своїх читачівАртемівська міська бібліотека для дітей під час зимових канікул проводила цікаві розважальні заходи для своїх читачівАртемівська міська бібліотека для дітей під час зимових канікул проводила цікаві розважальні заходи для своїх читачів