Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Презедент України

Весела прогулянка вихованців пришкільного майданчика «Барвінок» ЗОШ №4

Переглядів: 2905
17.06.2014 - 12:13

Літо – найулюбленіша пора школярів. Скінчилися уроки і почалися веселі канікули – час зустрічі з друзями на природі, біля водойм, час роботи пришкільного майданчика.

Щоб урізноманітнити літній відпочинок Артемівський центр туризму, краєзнавства та екскурсій організував для вихованців пришкільного майданчика «Барвінок» веселе дозвілля. Валерій Кучер та Тетяна Блінова дали можливість учням школи №4 показати свою майстерність у греблі на байдарках.

Діти переповнені позитивними емоціями. Адже їм було дуже цікаво майже все: техніка володіння веслами, назви трав, повз які вони пропливали, види качок та птахів.

Взагалі прогулянка виявилась дуже корисною. Діти оздоровились на свіжому повітрі біля водоймища, дізналися чимало цікавого, як про катання на байдарках, так і про навколишнє середовище. Учні школи з нетерпінням чекають наступної зустрічі з працівниками Артемівського центру туризму, краєзнавства та екскурсій.

Щоб урізноманітнити літній відпочинок Артемівський центр туризму, краєзнавства та екскурсій організував для вихованців пришкільного майданчика «Барвінок» школи №4 можливість показати свою майстерність у греблі на байдарках.Щоб урізноманітнити літній відпочинок Артемівський центр туризму, краєзнавства та екскурсій організував для вихованців пришкільного майданчика «Барвінок» школи №4 можливість показати свою майстерність у греблі на байдарках.Щоб урізноманітнити літній відпочинок Артемівський центр туризму, краєзнавства та екскурсій організував для вихованців пришкільного майданчика «Барвінок» школи №4 можливість показати свою майстерність у греблі на байдарках.

Останні статті на сайті