Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Дошкільнята Артемівська малювали на асфальті

Переглядів: 3980
18.08.2014 - 06:54

14 серпня в дошкільному закладі №31 «Рябінушка» у відповідності до літнього плану роботи з метою реалізації творчого потенціалу вихованців, формування їх художньо-естетичного культури, було проведено конкурс «Весь світ крейдою на доріжці».

Літо! Це пора не лише відпочинку - це час надій, сподівань та звершень!

Літо - це найблагодатніша пора для творчості, коли помічаєш, здавалося, зовсім непомітне, і це незримо тендітне дуже хочеться залишити собі на згадку в конкретних образах.

На перший погляд звичайні для малюків засоби та прийоми малювання, а насправді, політ фантазії, який вигравав наче веселка дитячої творчості, надав можливість втілити спогади у різноманітних темах малюнків. «Щасливий кораблик» Куліка Сергійка, «Квітуче дерево» Чурило Вовчика, «Весела рибка» Кореневої Каміли і ще багато інших робіт залишили яскравий крейдовий відбиток на доріжці.

Конкурс мав переможців, дипломантів та лауреатів. Але найважливішим була єдність спільної справи, допомога молодшим при розфарбуванні, радісні переживання за досягнення мети. У малюків залишилося ще багато простору для творчості та звершень!

14 серпня в дошкільному закладі №31 «Рябінушка» м. Артемівська було проведено конкурс «Весь світ крейдою на доріжці». 14 серпня в дошкільному закладі №31 «Рябінушка» м. Артемівська було проведено конкурс «Весь світ крейдою на доріжці».