Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 122 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек триває

Переглядів: 2766
13.10.2014 - 12:19

До найвизначніших надбань людської цивілізації належить книга. Книги – це життєдайні ріки, які наповнюють духовністю й культурними надбаннями попередників, усе нові й нові покоління. До Всеукраїнського місячника в бібліотеці запланована програма різноманітних, цікавих заходів.

З 1 жовтня в шкільній бібліотеці Артемівського НВК №11 працює книжкова виставка "Новинки літератури". Головна мета виставки - привернути увагу дітей до книги, як джерела отримання знань, яка залишається основою активної освіти, незважаючи на стрімкий розвиток сучасних джерел інформації.

Ігрові форми є ефективними технологіями масової роботи бібліотеки. Проведена вікторина «Книга - мост в мир знаний» показала рівень розвитку світогляду дітей та знання літератури. У 3-х класах пройшов бібліотечний урок «Структура книги», до якого була підготовлена презентація. Діти ознайомилися з історією виникнення книги, структури книги, взяли участь у літературній грі «Що ви знаєте про книгу», в якій кожен з учнів показав свої знання, кмітливість та ерудованість.

До Всеукраїнського місячника в шкільній бібліотеці Артемівського НВК №11 запланована програма різноманітних, цікавих заходів.До Всеукраїнського місячника в шкільній бібліотеці Артемівського НВК №11 запланована програма різноманітних, цікавих заходів.До Всеукраїнського місячника в шкільній бібліотеці Артемівського НВК №11 запланована програма різноманітних, цікавих заходів.