Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 134 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Міський семінар педагогів-організаторів в місті Артемівську

Переглядів: 2605
16.12.2014 - 12:48

Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради на базі Артемівської ЗОШ №12 відбувся міський семінар для педагогів-організаторів за темою «Творчі знахідки колективу закладу щодо виховання учнів на основах шкільних традицій і місцевих звичаїв».

З вступним словом до присутніх звернулась завідувач міського методичного кабінету відділу освіти Ніла Лисюк, яка розповіла про мету та завдання семінару. Потім присутніх привітав директор школи Євген Денисов.

Методист міського методичного кабінету відділу освіти Оксана Коробова познайомила присутніх з важливістю збереження традицій в житті школи, міста і країни. Педагоги-організатори працювали в групах, в ігровій формі учасники складали вінок із традицій, які зберігаються в нашому житті. Це вінок, сплетений із шкільних, місцевих та українських традицій, став оберігом заходу. В практичному блоці семінару учасники мали змогу познайомитися з досвідом роботи школи: заступник директора з виховної роботи Валентина Вітко розповіла про традиції школи, був показаний відеофільм про основні традиційні заходи. На відкритих виховних годинах класний керівник Лариса Анацька зустріла всіх в «Літературній вітальні», Світлана Осадча показала з дітьми проекти «Традиції моєї сім’ї». Наостанок всі опинилися на «Андріївських вечорницях», де побачили пісні, танці, жарти справжнього українського свята.

Підсумковою роботою стала вправа «Створюємо традиції», де педагоги-організатори пропонували запровадити традиції, пов`язані з певним предметом.

Семінар закінчився відпрацюванням рекомендацій, які будуть сприяти продовженню збереження традицій, бо нація, яка не має минулого, не може сподіватися на майбутнє.

На базі Артемівської ЗОШ №12 відбувся міський семінар для педагогів-організаторів за темою «Творчі знахідки колективу закладу щодо виховання учнів на основах шкільних традицій і місцевих звичаїв»На базі Артемівської ЗОШ №12 відбувся міський семінар для педагогів-організаторів за темою «Творчі знахідки колективу закладу щодо виховання учнів на основах шкільних традицій і місцевих звичаїв»На базі Артемівської ЗОШ №12 відбувся міський семінар для педагогів-організаторів за темою «Творчі знахідки колективу закладу щодо виховання учнів на основах шкільних традицій і місцевих звичаїв»На базі Артемівської ЗОШ №12 відбувся міський семінар для педагогів-організаторів за темою «Творчі знахідки колективу закладу щодо виховання учнів на основах шкільних традицій і місцевих звичаїв»

Останні статті на сайті