Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 79 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Кількість документів, наданих платниками за допомогою «Електронного кабінету», перевищила 96 тисяч

Переглядів: 1439
19.03.2015 - 08:19

З початку 2015 року кількість користувачів електронного сервісу ДФС «Електронний кабінет платника податків» склала понад 48 тис. осіб. Протягом січня – лютого поточного року за допомогою зазначеного сервісу до органів Державної фіскальної служби надано понад 96 тис. звітів та інших документів.

Також розширено функціональні можливості «Електронного кабінету». Відтепер, за допомогою цього сервісу, платник може подавати заяву щодо отримання довідки про відсутність заборгованості та отримувати її в електронному вигляді. Крім цього, можна заздалегідь визначити розмір пені, що буде нарахована після погашення суми боргу.

Нагадаємо, що електронний сервіс ДФС «Електронний кабінет платника податків» дає платникам можливість надавати податкову звітність до органів доходів і зборів в електронній формі, що економить час та унеможливлює втручання людського фактору у взаємодію між платником податків та державним  фіскальним органом.   

Довідково: У 2014 році користувачами «Електронного кабінету платника податків» стали понад 77,6 тис. осіб. Кількість звітів та документів, наданих платниками до органів доходів і зборів з його використанням,  минулого року перевищила 281 тис.

Останні статті на сайті