Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 88 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Тиждень, присвячений Дню Конституції України, в Артемівській школі №7

Переглядів: 2956
19.06.2015 - 13:06

Конституція – основний закон України, в якому визначаються загальні засади державного ладу, права людини, територіальний устрій. 28 червня ми відзначаємо державне свято – День Конституції. Саме цій даті присвячено ряд заходів у дитячому шкільному таборі «Капітошка» при Артемівській школі №7, що проводилися протягом тижня з 15 по 19 червня.

Бесіди із презентаціями «Україна – шлях до незалежності», «Символи України», «Конституція – основний закон України» допомогли вихованцям зрозуміти, який шлях пройшла наша країна до своєї незалежності. Для того, щоб укріпити патріотичні почуття серед команд табору було проведено конкурси малюнку «Я патріот своєї країни», малюнку на асфальті «Хай завжди буде мир». А щоб хлопці та дівчата ще раз переконалися в тому, що українці – творча нація, для них було проведено майстер-класи «Українські обереги. Віночок», «Лялька-мотанка». Дні народознавства та патріота ще раз нагадали нашій молоді, хто ми є і до чого нам треба прагнути.

Тиждень, присвячений Дню Конституції України, в Артемівській школі №7Тиждень, присвячений Дню Конституції України, в Артемівській школі №7