Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

ГУ ДФС у Донецькій області ліквідовано міжрегіональний «конвертаційний» центр

Переглядів: 3206
14.08.2015 - 12:15

Співробітниками  ГУ ДФС у Донецькій області викрито та припинено діяльність міжрегіонального «конвертаційного» центру, ділки  якого використовували фіктивні СПД, зареєстровані у м. Краматорську, у м. Харкові, у м. Києві.

У період червня-липня 2015 року ГУ ДФС у Донецькій області  здійснювались оперативні заходи з документування групи осіб, які створили  низку фіктивних підприємств та використовували їх з протиправною метою. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено кримінальні провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків) та ч. 2 ст. 205 КК України (фіктивне підприємництво).

12 серпня на підставі ухвал слідчого судді одночасно проведено 9 обшуків,  у ході яких виявлено та вилучено фактичні докази злочинної діяльності, бухгалтерські документи, комп'ютерну техніку, грошові кошти у сумі біля 1 млн. грн., 23 печатки підприємств, які входили до складу «конвертаційного» центру. Накладено 21 арешт у банківських установах м. Києва, м. Дніпропетровську, м. Краматорську на рахунки підприємств, які входили до складу «конвертаційного» центру.

Процесуальне керівництво за кримінальними провадженнями здійснюється прокуратурою Донецькій області.

Злочинцям загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років з конфіскацією коштів та майна, одержаних злочинним шляхом.