Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 75 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 08.02.2017 №40

Переглядів: 1013

Про призначення гр. (містить персональні  данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) опікуном  над малолітньою дитиною (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))

Розглянувши висновок служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради від 31.01.2017 № 15 та витяг з протоколу засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради від 31.01.2017 № 1 про доцільність призначення гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, опікуном над малолітньою дитиною (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, заяву та інші документи, надані гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), яка зареєстрована за адресою: Бахмутський район, с. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), але проживає за адресою: м. Бахмут, вул. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), з проханням призначити її опікуном над малолітньою дитиною (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, виконком Бахмутської міської ради встановив, що мати дитини, гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) померла – (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року (актовий запис про смерть від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) складено відділом державної реєстрації актів цивільного стану по місту Артемівську реєстраційної служби Артемівського міськрайонного управління юстиції у Донецькій області).

Відомості про батька в свідоцтві  про  народження дитини записані відповідно до частини першої статті 135 Сімейного кодексу України (Витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження із зазначенням відомостей про батька відповідно до ч.1 ст. 135 Сімейного кодексу України, наданий відділом державної реєстрації актів цивільного стану по місту Артемівську реєстраційної служби Артемівського міськрайонного управління юстиції у Донецькій області від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))).

Рішенням виконкому Артемівської міської ради від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) було влаштовано в державний заклад на повне державне утримання. На даний час малолітня дитина (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) перебуває у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей м. Лиман Донецької області.

Адміністрація Центру соціально-психологічної реабілітації дітей м. Лиман Донецької області» надала згоду на влаштування (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, під опіку сестри (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))року народження (згода Центру соціально-психологічної реабілітації дітей м. Лиман Донецької області від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))).

Малолітня дитина (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) житла та майна на правах приватної власності немає.

Виходячи із інтересів малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, ст.ст. 5, 25 Закону України від 26.04.2001 № 2402-ІІІ «Про охорону дитинства» із внесеними до нього змінами, ст. ст. 5, 243, 244, 247, 249 Сімейного кодексу України від 10.01.2002 № 2947-ІІІ із внесеними до нього змінами, ст.ст. 61, 62, 63, 67 Цивільного кодексу України від 16.01.2003 № 435-ІV із внесеними до нього змінами, ст.ст. 11, 12 Закону України від 13.01.2005 № 2342-ІV «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» із внесеними до нього змінами, Постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» із внесеними до неї змінами, виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Призначити гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, опікуном над малолітньою дитиною (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.
  2. Рекомендувати Бахмутському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Хворастухіна):
    1. Забезпечити   соціальне   обслуговування   підопічної   малолітньої дитини та опікуна.
    2. Надавати службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щорічно до 20 листопада звіт про виконання плану соціального обслуговування підопічної малолітньої дитини та опікуна.
  3. Управлінню освіти Бахмутської міської ради (Рубцова):
    1. Забезпечити право малолітньої дитини на здобуття загальної середньої освіти, а у разі потреби – забезпечити індивідуальне навчання.
    2. Надавати службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щорічно до 20 листопада звіт про рівень розвитку та знань малолітньої дитини, наявність в сім’ї необхідних умов для здобуття освіти, позашкільну зайнятість, участь опікуна у вихованні малолітньої дитини.
  4. Управлінню охорони здоров’я Бахмутської міської ради (Миронова):
    1. Здійснювати  диспансерний  нагляд  за  малолітньою дитиною, закріпити за нею дільничного лікаря.
    2. Забезпечити малолітній дитині двічі на рік проходження медичного огляду.
    3. Надавати службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щорічно до 20 листопада звіт про стан здоров’я малолітньої дитини, дотримання опікуном рекомендацій лікаря.
  5. Управлінню  молодіжної  політики  та  у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева) забезпечити щорічне оздоровлення малолітньої дитини на пільгових умовах.
  6. Просити Бахмутський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області (Попов) надавати службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щорічно до 20 листопада звіт про відсутність проявів асоціальної поведінки з боку підопічної малолітньої  дитини та опікуна.
  7. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконкому Артемівської міської ради від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) «Про влаштування малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) в державний заклад на повне державне утримання».
  8. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.

Перший заступник міського голови                                    Т.М. Савченко

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 08.02.2017 №40
Про призначення гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) опікуном над малолітньою дитиною (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))
65.39 KB