Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 149 гостей.

Презедент України

Рішення Бахмутської міської ради від 28.02.2018 №6/110-2122

Переглядів: 1064
сессия : 

Про приєднання до пілотного проекту щодо організації електронних торгів (аукціонів) з використанням електронної торгової системи ProZorro. Продажі.

Втратило чиннність на підставі:

Внесено зміни:

Заслухавши інформацію від  08.02.2018 № 01-0734-06 начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. про приєднання до пілотного проекту щодо організації електронних торгів (аукціонів) з використанням електронної торгової системи ProZorro.Продажі, з метою підвищення ефективності системи управління майном територіальної громади м. Бахмута, розглянувши доручення голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово - цивільної адміністрації Жебрівського П.І. від 08.06.20017 №21/01 про вжиття заходів щодо використання електронних торгів (аукціонів) з використанням електронної торгової системи ProZorro.Продажі, в рамках діючого законодавства, при здійсненні відчуження майна комунальної власності та при проведенні конкурсу на право оренди комунального майна, враховуючи лист Державної регуляторної служби України від 06.02.2018  до № 01/10-910 про надання роз'яснень, керуючись ст. ст. 26, 59 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, Порядком реалізації пілотного проекту щодо  реалізації електронних торгів (аукціонів) з використанням електронної торгової системи ProZorro.Продажі, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України  від 06.09.2017 №717, Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Приєднатись до пілотного проекту щодо організації електронних торгів (аукціонів) з використанням електронної торгової системи ProZorro.Продажі (далі- пілотний проект).

2. Дозволити органам відчуження, приватизації та орендодавцям майна комунальної власності територіальної громади міста Бахмута здійснювати відчуження, приватизацію та  передачу в оренду на конкурсних засадах майна комунальної власності територіальної громади  міста Бахмута (матеріальних активів, які відповідно до законодавства визнаються основними фондами (засобами), а також іншого майна (активів), із застосуванням принципу аукціону шляхом електронних торгів (аукціонів) з використанням електронної торгової системи РrоZоrrо. Продажі.

3. Встановити, що:

3.1. Для цілей пілотного проекту до замовників належать:

3.1.1. Орган приватизації  майна комунальної власності територіальної громади міста Бахмута - Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради.

3.1.2. Орган відчуження майна комунальної власності територіальної громади міста Бахмута - підприємства, установи, заклади, організації на балансі яких перебуває майно комунальної власності територіальної громади м.Бахмута, яке закріплене за ними на праві оперативного управління або господарського відання, а також комунальні підприємства, у статутному капіталі яких територіальна громада м. Бахмута володіє часткою (акціями, паями) в розмірі 50 відсотків і більше.

3.1.3. Орендодавець майна комунальної власності територіальної громади міста Бахмута - Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради.

3.2. Замовники самостійно приймають рішення щодо участі у пілотному проекті.

3.3. З метою продажу, передачі в оренду на конкурсних засадах майна із застосуванням принципу аукціону, замовники, що прийняли рішення про участь у пілотному проекті, використовують електронну торгову систему ProZorro.Продажі на безоплатній основі.

3.5. Замовникам при здійсненні продажу, передачі в оренду на конкурсних засадах майна комунальної власності територіальної громади м.Бахмута із застосуванням принципу аукціону шляхом проведення електронного аукціону з використанням електронної торгової системи ProZorro.Продажі керуватися Порядком реалізації пілотного проекту щодо  реалізації електронних торгів (аукціонів) з використанням електронної торгової системи ProZorro.Продажі, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 06.09.2017 №717.

4. У разі продажу, передачі в оренду на конкурсних засадах майна комунальної власності територіальної громади м.Бахмута  із застосуванням принципу аукціону шляхом проведення електронного аукціону з використанням електронної торгової системи ProZorro.Продажі:

4.1.Вимоги розділу VIII «Договірні відносини» Положення про порядок приватизації та відчуження об'єктів права комунальної власності територіальної громади міста Артемівська, затвердженого рішенням Артемівської міської ради від 26.03.2014 №6/49-960 на період дії пілотного проекту не застосовуються.

4.2. Вимоги розділів 4, 5 Положення про оренду майна комунальної власності територіальної громади м. Артемівська, затвердженого рішенням Артемівської міської ради від 23.12.2015 № 6/76-1357 на період дії пілотного проекту не застосовуються.

5. Визначити, що:

5.1. У пункті 1.3. Порядку організації списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м.Бахмута, затвердженого рішенням Артемівської міської ради від 26.09.2012 № 6/28-504 з внесеними  до нього змінами, слова «Списанню  підлягає майно  (основні засоби), що не може бути в установленому порядку відчужене» на період дії пілотного проекту замінити словами «Списанню підлягає майно  (основні засоби), якщо  таке майно не менш як два рази пропонувалося до приватизації або відчуження шляхом проведення електронного аукціону з використанням електронної торгової системи ProZorro.Продажі».

5.2. У пункті 3.1.2 Порядку організації списання майна (основних засобів) комунальної власності територіальної громади м.Бахмута, затвердженого рішенням Артемівської міської ради від 26.09.2012 № 6/28-504, з внесеними до нього змінами, слова «Непридатні для використання вузли,  деталі, матеріали та агрегати оприбутковуються як вторинна сировина (металобрухт тощо)» на період дії пілотного проекту замінити словами «Непридатні для  використання  вузли, деталі, матеріали та, агрегати оприбутковуються як вторинна сировина (металобрухт тощо) та при не використанні у виробничому процесі, відчужуються шляхом проведення електронного аукціону з використанням електронної торгової системи ProZorro.Продажі.»

5.3. Дія пілотного проекту щодо організації електронних торгів (аукціонів) з використанням електронної торгової системи ProZorro.Продажі розпочинається з часу оприлюднення цього рішення на офіційному веб - сайті Бахмутської міської ради.

6. Організаційне виконання рішення покласти на управління, відділи Бахмутської міської ради, підприємства, заклади й організації, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Бахмута, в яких майно комунальної власності територіальної громади м.Бахмута перебуває у постійному користуванні та закріплено за ними на праві господарського відання або оперативного управління, заступників міського голови Точену В.В., Федорова Ф.К., першого заступника Савченко Т.М.

7. Кординаційне виконання рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                              О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 28.02.2018 №6/110-2122
Про приєднання до пілотного проекту щодо організації електронних торгів (аукціонів) з використанням електронної торгової системи ProZorro. Продажі.
21.27 KB