Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 309 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Артемівська школа №5 готується до Дня захисника України

Переглядів: 3178
12.10.2015 - 11:12

14 жовтня країна відзначатиме День захисника України. В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням згідно плану проходять заходи, присвячені цій події.

Так, в школі відбулася виставка малюнків «Вони захищали рідний край», в якій взяли участь учні 4-6 класів. У шкільній бібліотеці було організовано літературну вітальню «Тобі, захиснику Вітчизни, присвячується…» для учнів початкової школи. Протягом бібліотечних заходів учні оглядали літературу з історії українського війська, фотовиставку, присвячену українському солдату та дивилися відео презентації «Горде ім’я захисника». Для учнів 1-х класів було проведено урочисту лінійку, в ході якої школярі дізналися цікавих фактів про українську армію, а учні 5-х класів присвятили вірші захисникам.

Учні старшої школи взяли участь у Всеукраїнській акції «Покрова героїв», яка відбуватиметься 13 та 14 жовтня, та виготовили паперових голубів.

Крім цього, школярі виготовляють листи захисникам України, які члени учнівського самоврядування передадуть військовослужбовцям напередодні їх свята.

14 жовтня країна відзначатиме День захисника України. В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням згідно плану проходять заходи, присвячені цій події.14 жовтня країна відзначатиме День захисника України. В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням згідно плану проходять заходи, присвячені цій події.14 жовтня країна відзначатиме День захисника України. В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням згідно плану проходять заходи, присвячені цій події.