Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Вітаємо переможця Всеукраїнського форуму «Дотик природи»

Переглядів: 2958
26.10.2015 - 13:19

З 19 по 21 жовтня в місті Києві відбувся Всеукраїнський форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи», який  проводив Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

Основною метою Форуму було виявлення та підтримка обдарованої студентської та учнівської молоді, примноження інтелектуального потенціалу держави, підготовки майбутньої наукової зміни. Студенти та школярі старших класів з усієї України презентували власні науково-дослідницькі роботи у формі стендового захисту за напрямком природничих наук. У Форумі взяли участь близько 200 учасників: студенти та учні із 23 регіонів України (21 область, АР Крим та м. Київ).

Учасники презентували науково-дослідницькі проекти із восьми тематичних категорій: ботаніка; зоологія; мікробіологія; екологія та проблеми довкілля; науки про Землю (географія, геологія); науки про людину (анатомія, фізіологія, охорона здоров`я, психологія і поведінка); хімія та біоінженерія; фізика та астрономія.

Учениця  10 класу  Часовоярської школи №15  Анісімова Варвара посіла ІІ місце в секції "Науки про людину" з роботою «Вплив ароматичних олій на організм людини» (керівник – Тетяна Трубеко, вчитель хімії та біології Часовоярської школи № 15).

Вітаємо нашого переможця!