Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 136 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Чарівне свято Миколая у дитсадку «Сонечко» м. Артемівська

Переглядів: 4220
22.12.2015 - 08:44

День святого Миколая є одним з найулюбленіших свят для малечі. Кожна дитина в цей день мріє знайти під подушкою солодкий гостинець - довгоочікуваний подарунок від Миколая. Ось і малюки дитячого садка №24 «Сонечко» нарешті дочекалися виконання своїх бажань, яке відбулося під час організації святкової розваги «Миколай до нас іде, мир і щастя всім несе!».

У цьому році очікування дітей, за традицією, втілили у життя представники відділу освіти Артемівської міської ради, директор Державного регіонального геологічного підприємства «Донецькгеологія» Микола Жикаляк.

Звертаючись до малечі і батьків, начальник відділу освіти Марина Рубцова зазначила, що День святого Миколая - це не тільки свято подарунків, а й свято любові і радості. Микола Жикаляк відмітив, щоб бути схожими на святого Миколая, який мав у своєму серці Христа, необхідно творити добро і добром перемагати всяке зло і ненависть.

Співробітники дитячого садка занурили гостей в атмосферу свята, показавши театралізовану виставу про святого Миколая і добре всім знайомих персонажів Антипку та Бабу Ягу, які намагалися ввести доброго Миколая в оману та залишити дітей без подарунків. Малеча із захопленням допомагала святому Миколаю та навчила Антипку і Бабу Ягу творити добрі справи. Маленькі актори чудово танцювали і співали. Родзинкою свята став дитячий музичний оркестр «Акварельки». А невеликий ансамбль «малюків-янголят» не залишив байдужими навіть представників військової частини другого механізованого батальйону Української армії, які теж завітали на свято, щоб привітати малюків-«сонечок».

Дітвораа була дуже рада великій кількості солодких подарунків від гостей. А від тієї атмосфери, яка панувала протягом всього святкового ранку, стало тепло на душі усім - і малечі, і батькам, і всім тим, хто став добрими захисниками вихованців дитсадка «Сонечко».

Чарівне свято Миколая у дитсадку «Сонечко» м. Артемівська «Миколай до нас іде, мир і щастя всім несе!»Чарівне свято Миколая у дитсадку «Сонечко» м. Артемівська «Миколай до нас іде, мир і щастя всім несе!»Чарівне свято Миколая у дитсадку «Сонечко» м. Артемівська «Миколай до нас іде, мир і щастя всім несе!»