Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 41 гість.

Донецька обласна рада

Формула успіху правової держави очима дітей м. Бахмута

Переглядів: 2100
14.03.2016 - 12:49

Якою хочуть бачити Україну нинішні діти, як подолати труднощі, що є у нашій державі, як виховати у собі риси лідера, навчитися захищати себе – ці та інші питання були у центрі уваги учасників IX Всеукраїнського дитячого форуму з міжнародною участю, який відкрився у Тернополі.

За підтримки відділу освіти делегація Артемівського НВК №11 у складі учнів 10-А класу, Катерини Очкур та Дар’ї Макарець, учнів 9-Б класу, Єлизавети Герасименко та Станіслава Кононенко, та педагога-організатора Ірини Махник відвідали IX Всеукраїнський дитячий форум «Формула успіху правової держави очима дітей» у місті Тернопіль. Форум проводився у Тернопільському національному економічному університеті під патронатом міського голови Сергія Надали, за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства юстиції України, Тернопільського навчально-виховного комплексу школи правового ліцею №2, Тернопільської обласної дитячої громадської організації «Голос дитини», директора школи №2 м. Тернополя Інни Іванюк. До роботи учасників форуму приєдналася головний спеціаліст департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України Р.І. Євтушенко.

Теми, що порушували діти, справді цікаві й актуальні: «Україна понад усе», «Рівність заради демократії. Національна толерантність, проблеми міграції», «Програма формування громадянської совісті: патріоти, волонтери, активісти», «Шляхи підвищення медіаграмотності», «Просоціальна позиція особистості сьогодні, завтра, вчора».

Форум відвідали гості із Києва, Хмельницького, Рівного, Херсона, Лубнів, Полтави, Кривого Рогу, Тернополя та інших регіонів. По закінченню усіх учасників відмітили грамотами за внесок у розбудову правової держави та суспільства.

Формула успіху правової держави очима дітей м. БахмутаФормула успіху правової держави очима дітей м. Бахмута

Останні статті на сайті