Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Урядовий портал

Масляна в ДНЗ «Артемівський центр професійно-технічної освіти»

Переглядів: 2699
20.02.2017 - 15:05

Весняний цикл традиційних свят українців розпочинає Масляна. Це неповторне, веселе, колоритне свято, сповнене народних ритуалів та обрядів.

Так і у Державному навчальному закладі «Артемівський центр професійно-технічної освіти» 20 лютого розпочався Тиждень Масляної.

Перший день відкрила група з професії «Кухар, кондитер» разом з майстрами виробничого навчання Сидоренко Т.М. та Костирєвою С.М. Дівчата та хлопці на уроці виробничого навчання напекли млинців. Хлопці показали майстер-клас випічки млинців з морквяним фрешем. Дівчата вбрались в українські національні костюми та запрошували прийняти участь у конкурсах та іграх з млинцями і пирогами. Під час свята присутні дізналися багато цікавого про традиції українського народу. Після виступу майбутні кухарі пригостили гостей млинцями та гарячим чаєм.

Масляна в ДНЗ «Артемівський центр професійно-технічної освіти»Масляна в ДНЗ «Артемівський центр професійно-технічної освіти»Масляна в ДНЗ «Артемівський центр професійно-технічної освіти»Масляна в ДНЗ «Артемівський центр професійно-технічної освіти»

Останні статті на сайті